Esther Äventyrare

Esther Äventyraren handlar om en flicka på fyra år som bor i ett slott tillsammans med sin katt. En morgon när Esther vaknar är katten borta och Esther får information om att katten är bortrövad. Esther ger sig ut i snöstorm (även om hon inte gillar vare sig mörker eller kyla) för att rädda sin katt. Esther möter farliga djur, stormande hav, tar sig igenom djungel och öken för att hitta sin vän. Under resans gång möter Esther flera av sina rädslor men övervinner dem eftersom hon är den enda som kan rädda sin katt.

Detta projekt är ett samarbete mellan mig och min dotter. Jag satte upp en bakgrund i mitt vardagsrum och började fotografera min dotter och under tiden började hon leva sig in i en av hennes berättelser. Jag har sedan i Photoshop försökt att återskapa hennes berättelse. Tanken är att jag ska skapa en barnbok (e-bok) med bild och text.
Hör gärna av dig om du har frågor eller tankar om projektet. Jag arbetar gärna med andra barn och deras spännande berättelser.
Marie Barthelsson
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s